Om du har några Marco Phono - så ta emot samtal på

Om du har några Marco Phono - så ta emot samtal på


Kontakta telefon kul på Marco Phono ordentligt.


Telefonsamtal, som utförs med Marco Phono via Internet, kan vara rymma utan större ansträngning. Allt du behöver är en fri Zusatzpogramm. Nedan hittar du ut hur man ska gå.

Ladda ner för att spela in

 1. För att spela in ett samtal med Marco Phono, måste du ladda ner ett program som har en inspelningsfunktion först. För detta ändamål lämplig, till exempel gratis och enkelt att använda programmet " No23 Recorder ".
 2. Sök efter en sökmotor för att hitta ett sätt att ladda ner programmet och spara filen på din hårddisk.
 3. Efter nedladdning, öppna installationsfilen och följ installationsanvisningarna.

Spela samtal med Marco Phono

 1. Öppna No23 Recorder, och gör sedan på sidan av Marco Phono.  "Hur ska jag ta till skrivbordet?" - För att hantera screencast

  Vill du vara så enkel och okomplicerad rekord en screencast? Då kan ...

 2. Kontrollera i förväg eller inställningarna för inspelningsprogrammet. Inspelningen kan inte göras i det här fallet, genom mikrofonen, men måste gå igenom ljudkortet eller högtalarna.
 3. Ange också filtyp och plats för den inspelade filen. Det rekommenderas också att kontrollera alternativet "Auto".
 4. Starta sedan telefonsamtal med Marco Phono. Även Marco Phono upp anslutningen genom att trycka på No23 Recorder på knappen "Record" för att starta inspelningen direkt.
 5. När du har avslutat samtalet trycker du på "Stop" -knappen. Filen sparas automatiskt på resmålet och kan spelas där så ofta.

Om du har spelat in ett samtal, kan du lyssna särskilt roligt skämt telefon flera gånger och visar upp för dina vänner. Ge det en go.