Om du vill radera Affidavit - hur det fungerar

Om du vill radera Affidavit - hur det fungerar


En "ren" schufa gör du kreditvärdig.

För att bli av med ett intyg

Om du vill fylla i ett företags priser idag eller behöver ett lån för din lilla bil från banken, sedan är det viktigt att du har en "ren" har Schufa. Även ett intyg om det faktum att du är på obestånd, dokumenteras där.

  • Och här kan mycket väl vara obehagligt för dig, om du behöver något eller riktigt akut pengar. Bankerna och även många företag, även lägenhets mäklare, fråga innan ett sådant avtal ingås med dig schufa om din kredithistorik.
  • Den Schufa påbjöd 2010 på cirka 66 miljoner uppgifter om kunder från olika branscher. Om du kan se fram emot som kund om positiva Schufa poster, sedan får du i de flesta fall krävs kredit eller affärsbidrag längtat ränta. Men om du har här negativa Schufa poster, de skall inte anses kreditvärdiga.
  • Men som dina negativa poster försvinna igen? Du kan anta att negativa Schufa poster raderas automatiskt tre år efter återbetalning av skulden. Men bara om Schufa placerades också på återbetalning i kunskap.
  • Dessutom finns det också möjlighet att ta bort en negativ post på grund av att en utsaga före utgången av tre år. För detta behöver du en bekräftelse från borgenären. Dessa är endast tillgängliga efter att balansera din skuldproblem med borgenärer företag i allmänhet. Om borgenären inte utfärdar denna bekräftelse, men då måste du vänta på utgången av tre år.


  • Återstående skuld och schufa - viktig information

    Vem har ekonomiska svårigheter och har många poster i schufa, den ...

  • Tyvärr händer det mycket sällan att negativa Schufa noteringar görs "oskyldiga". Om du så händer något, då Schufa är här skyldig att ta bort negativa poster mot uppvisande av lämpliga verifikationer utan dröjsmål på grund av särskilda riktlinjer.