Peugeot 207 - gör golvmattor gjorda av mattan själv

Peugeot 207 - gör golvmattor gjorda av mattan själv


Gör mattorna själva. © Patrick_Laux / Pixelio

Material för golvmattorna

 1. Dörrmattor i bilen till marken under mattorna och skydda smuts som du nödvändigtvis alltid bära i bilen, slips. De ursprungliga golvmattor från Peugeot 207 binder inte smuts liksom, till exempel speciella mattor.
 2. Mattor tillverkade av polypropenfibrer, som appliceras på en vinylbaksida, kan binda per kvadratmeter 10 liter smuts och 6 liter vatten. Så det är värt att överväga, frivilligt avstå från de ursprungliga golvmattor av 207. Nålfilt är överlägsen de flesta av nötningsbeständighet mattor sedan, men binder smutsen inte så bra.
 3. Båda materialen har den fördelen att de inte fransar i kanterna när du klipper från mattor. Av säkerhetsskäl kan du försegla runt med varmt lim.
 4. Således, golvmattorna från curling, bör du klistrar in över ryggen med en självhäftande mesh.
 5. Eftersom förarens golvmattan debiteras mycket mer än de andra, bör du skär 3 mattor för förarsidan fram och eventuellt 2 mattor för passagerarsidan. De två bakre golvmattor är oftast mindre stressade - det finns tillräckligt med en garnering.  02:08

  Rent Car Matta - fungerar det

  Vill du att rengöra mattor av bilen golvet, så du behöver för ett par ...

Viktigt med mattor för Peugeot 207

Alla mattor tenderar att de flyttas med fötterna. Detta kan vara farligt när mattorna för föraren när de fastnar bakom pedalerna. Observera därför följande:

 1. Klipp till dörrmattan för föraren absolut exakt dimensionerna hos befintliga bilens golvmattan.
 2. Fäst monteringshålet exakt på rätt plats på, det vill säga där det ligger också på den ursprungliga golvmattor av Peugeot 207.
 3. Limma definitivt den adhesiva gallret, så denna plan är på baksidan av mattan med säkerhet.
 4. Skruva fast self-made, golvmattorna på brytpunkter med plastskruvar i bilen, ordentligt.

Om du har tid bara ner skruvarna misstag i tråden, de är defekta - det kan då endast lösas med våld. Skruvarna är tillgängliga för några cent på kundtjänst Peugeot.