Ritter - vapen av frigolit gör så vidare

Ritter - vapen av frigolit gör så vidare


Lansar är också bland de vapen en riddare. © pepsprog / Pixelio

Knight vapen utgör Polystyren själv - lansen

 1. En riktig riddare, vad du vill förkroppsliga på Carnival eller som en del av en maskeraddräkter parti, bör du också ha tillgång till motsvarande därtill vapen. Först skräddarsy lansen, som du bör köpa en frigolit bar på järnaffär i det första steget. Välj en diameter som passar bekvämt i handen. Likaså bör du genast köpa en boll av frigolit till så att du kan redigera dem senare. Färger stången direkt med den bruna sprayfärg och låt den torka.
 2. Nu värmer kniven med hjälp av antingen en ljusare eller helt enkelt använda en spis för att värma bladet.
 3. Nu kan du klippa bort bollen en öppning så att du kan sätta på frigolit stången så småningom. Stången bör sträcka sig ungefär sju till åtta centimeter i bollen.
 4. Nu form. Från bollen med hjälp av en varm kniv spets, som liknar en spjutspets Den heta bladet kommer lätt skära genom materialet, så att detta steg måste utföras med lätthet.
 5. När du har bildat toppen, bör du färg dem silver. Änden av stången samt utbuktningen av bollen att ges med bindemedel. En limpistol bevisar detta att vara till stor hjälp.  03:00

  Från papper crafting en ängel - Instruktioner

  Vacker ängel kan du enkelt mixtra papper. Det gör inte en stor insats och du ...

 6. När du har åtgärdat den grå spjutspets på den bruna polen, kräver detta vapen, naturligtvis fortfarande rätt färg. För att du bara spraya dem helt med silver spray. Vill du vill ge dessa vapen med en unik design, så du bör göra detta innan infärgning.

Vapen av en riddare - Tinker Morgenstern

 1. Även morgonstjärnan matchar paneler av en riddare, så du kan också använda denna lätt göra det själv. Först bör du spraya med brunt sprayfärg frigolit kort spö, dock så att handtaget på Morgonstjärnan kommer att få en trä utseende. Dessutom färga dig halsband med silver spray.
 2. Nu tar den andra (ofärgat frigolit bar) och kapas med en varm blad åtta tips från baren, som senare utgör toppar Morgonstjärnan.
 3. Har du bildade toppar med hjälp av hot bladet, så du bör nu fästa med hjälp av limpistol på bollen så att du kan färga silver kula tillsammans tips.
 4. Har du bildade toppar med hjälp av hot bladet, så du bör nu fästa med hjälp av limpistol på bollen så att du kan färga silver kula tillsammans tips.