Sätt lock i Word 2007

Sätt lock i Word 2007


Ordbehandling måste läras.

För att lägga i Word 2007 mössor en

Naturligtvis räcker det i de flesta fall representerar stämningen i normala bokstäver, på ett universitet arbete gör caps rent visuellt, men mycket mer här och bevisa för respektive corrector att du behärskar din båt att arbeta med ett ordbehandlingsprogram. I Word 2007 finns lika olika alternativ för att inkludera de kapitäler i dokumentet.

 1. Först, starta din version av programmet Word 2007 och öppna ett befintligt textdokument eller skapa en ny textfil.
 2. Nu kan du använda alternativet "Start" i det översta fältet bredvid menyalternativet "Font" klicka på den lilla pilen till sedan lägga under kategorin "effekter" en krok i rutan "kapitäler" till.
 3. Typsnitt menyn Alternativt kan du nå via en samtidig pressning av Ctrl och D nycklar. Om du vill använda dina ändringar i inställningarna för Word, klicka slutligen på "OK".
 4. Sätt i en annan metod, kapitäler med Word 2007, presenterar sig i förmågan att markera ordet i fråga, att det gör en högerklicka och som öppnar snabbmenyn på objektet med titeln "tecken" en krok på det alternativ som till "kapitäler". Slutligen bekräftar med "OK".  03:17

  Sätt kryssrutan i Word 2007 - hur det fungerar

  Om du behöver en kryssruta för att kryssa i ditt Word-dokument, kan du ...

 5. Det enklaste och mest tidsbesparande metod att använda versaler i din Word-dokument, är att välja motsvarande ordet igen, och göra den önskade textbehandling med hjälp av en samtidig påverkan av tangenterna Ctrl, Skift (eller Skift) och Q.