Sherlock Dr Watson, Moriarty - foder för BBC-serien Sherlock

Sherlock Dr Watson, Moriarty - foder för BBC-serien Sherlock


Den nya Sherlock använder smartphone och laptop i detektivarbete.

För att hantera grupp utseende

Mini-serien Sherlock BBC har fört det på kort tid till stor popularitet, och det med rätta: Serien med den lika lysande och sociopatisk Sherlock är rolig, smart och spännande. Kostymer för serien är mycket lätt, eftersom huvudpersonerna strövar i ganska normala saker. Grupp paneler gör särskilt bra.

  • Ett tips framåt: Siffrorna i Sherlock inte särskiljas genom speciella dräkter. Det är därför viktigt att det tecken som du vill visa för att möta så bra som möjligt. Om du vill sammanställa en Sherlock Group panel, inte distribuera roller som gillar vad karaktär mest. Snarare gå efter vad dina vänner se vilken figur mest liknande.
  • Om du är ett par, naturligtvis erbjuda Sherlock Holmes och John Watson som en dreamteam. Båda redovisas överallt. Det är fördelaktigt här, naturligtvis, då det är den största möjliga storleken skillnaden mellan dig. I två stora mänskliga Sherlock och hans bror Mycoft för kostyme erbjudande.
  • Om du är tre, kan du klä upp som Sherlock, Watson och nemesis James Moriarty. Kombinationen Sherlock, Watson och Molly Hooper är trevligt genomföra.

Kostymering som Sherlock, Watson och Moriarty

Skönheten i en panel för BBC-serien Sherlock är att du inte behöver köpa en hel del, men kan rekrytera kostym från din garderob eller en vän. Med ett undantag, nämligen Sherlock päls.Sherlock Holmes böcker - så att du förstår tecknen

De läser böcker av Sherlock Holmes och Dr Watson? Att ha roligt, ...

  • Om du vill få en riktigt elegant utseende som Sherlock, behöver du en jacka som ser så lika som möjligt den ursprungliga i serien. En sådan päls får du för prisvärd pengar på nätet. Nedan du drar en smal svart kostym med en vit eller vinröda tröjan. Om du har en viss likhet med Sherlock, kan du också göra utan pälsen och gå i en kostym. Då ska du dock vara mycket stort och mycket tunn och har mörkbrunt lockigt hår eller sätta på en peruk, annars är du bara en man eller en kvinna i en kostym.
  • Som Watson klädd i ett par jeans eller andra oansenliga byxor och en liten rutig skjorta. För detta behöver du en höftlång svart jacka. Du kan också dra en ljusbrun eller grå Zopfmusterpulli över skjortan.
  • För att illustrera Moriarty övertygande, bör du se honom åtminstone lite liknande. Ha en chic svart kostym och styla din svarta (eller svartfärgad) hår med lite hårgelé i Moriarty-stil. Den förklädnad som Moriarty är bäst med en vän i Sherlock kostym.

Foder för ytterligare siffror BBC-serien

Och vem erbjuder sig som en mall för en kostym?

  • Den som kommer till en vit labbrock, kan klä upp som Molly Hooper. Bär inklusive en illasittande och något baggy byxor och en felaktig parning skal. Kännetecknande för Molly är en lång blond hästsvans.
  • En annan siffra som visas i serien är dominatrix Irene Adler. För detta behöver du en fin klänning med en liten retro känsla och uttalade axlar. Mycket chic, den vita klänningen bär Irene på hennes första framträdande. Den Eve kostym som siffran är också känd, är förmodligen inte socialt accepterat. Dressing håret till gammaldags nod, bär Irene Adler.
  • Om du vill klä upp som Mycroft Holmes, behöver du först en kostym och andra, ett paraply, för att använda som en käpp. De som väljer denna dräkt bör vara lång och smal, eftersom Mycroft är ännu större än sin bror.