Simson S53 - Om du vill ändra bänken

Simson S53 - Om du vill ändra bänken


Bänkarna andra Simson-mopeder inte plats på S53.


Bänken av Simson S53 kan du vika upp sidorna. För detta ändamål, måste du låsa upp dem. Enligt denna är batteriet och ett litet fack där du kan sätta i några verktyg. En ficka eller ens en hjälm inte passar in i den. Om sätet är defekt, kan du ändra dem. Detta är oftast billigare än om du vill stärka den nya.

Den S53 var i DDR kult

  • Simson S53 moped är en, från de många modellerna inte längre är i omlopp. Han gick till efterföljaren till den populära S52 och övertog kulten av hans föregångare. Föreställningen ändrades inte, utan optiken. Den S53 du omedelbart känna igen på sin böjda tank. Bänken ändrades i motsats till sin föregångare.
  • Om du kör ett sådant fordon, kan du få det på den använda marknaden. Beroende på tillståndet du betalar för kulten, mopeder är inte billig. När du kör över 50 km / t du behöver ett motorcykelkörkort för klassen 125 kubikcentimeter. Har du klarat en moped licens i det forna Östtyskland, detta gäller fortfarande. Vid byte av licens på motsvarande post.

Bänken av Samson har till uppgift

Bänken är en av de faktorer som är särskilt sårbara. Den konstläder kan riva lätt. Du kan få dem repareras eller bytas ut om de får en rabatt på reservdelar. Stolen är monterad på gångjärn. Skruvarna kan lossna, då kan ta bänken.

  1. Anslut till bänken och fäll det uppåt. Lossa skruvarna på gångjärnen med en skruvmejsel på den sida som är på bänken. Ta sedan bort bänken.    Reparera Manual för S51 - byt bromsarna så

    Den S51 är en moped med kicken, så det kallades också Mikich. Det ...

  2. Se till att du använder en identisk modell, är säte för en äldre "Summi" utformade på olika sätt och inte passar. I en identisk modell, styrhålen på sätet är exakt densamma, så att du kan ansluta med gångjärnen denna enkla.

Se till att du drar åt skruvarna ordentligt. Annars stolen vickar när du öppnar.