Som jag klä sig som en gäst på ett bröllop på rätt sätt?

Som jag klä sig som en gäst på ett bröllop på rätt sätt?

 1. Ingenting är värre än att känna sig obekväma, så se till att när du väljer sin garderob, särskilt med en sådan vacker händelse, locka ingenting att uppfylla andras förväntningar. Själva ska inte känna sig obekväm så håll också i enlighet med den efterföljande Rådgivnings lojala även i deras stil och se allt annat bara som ett hjälpmedel i några osäkerhet!
 2. Först måste du skilja mellan civila och kyrkliga äktenskap.

Dra ordentligt som en gäst på en kyrklig vigsel

Här är i allmänhet bud som det kan vara tyst lite mer av allt, även om du är bara en gäst på bröllopet:

 • Kvinnor bör bära en knälång klänning åtminstone. Det skulle kunna uppfattas som olämplig i kyrkan när kjolen eller klänningen är för kort. Dessutom, i sommarbröllop dyka rakt i tunna smarta kläder på problemet att det alltid finns en mycket svalare i kyrkan, eftersom det antyder vädret utanför. Så glöm inte att packa en handduk eller en kofta.
 • Notera som en kvinna att du aldrig ska sätta bruden i skuggorna. Idag har rätt och önskan att vara den vackraste kvinnan. Dessutom är den vita färgen förbjudet som färgen på hennes klänning. Detta är enbart bruden idag!


 • Bröllop på magistraten - kläder som passar

  Vid ett bröllop är viktigt klänningen fråga för många. Vilka kläder ska ...

 • För herrar skapelsen är desamma som för damerna. En längre välkommen på kyrklig vigsel. Normalt är en kostym rätt garderob. Han behöver inte nödvändigtvis vara mörkt. Färgen svart bör undvikas. Hon begravningar reserverade. En slips är en vacker accessoar för mannen. Om det fortfarande skulle vara lite festligare kan du också använda en näsduk, som ska ha färgen på tröjan.
 • Återigen måste man komma ihåg en gång att du ska vidta en åtgärd på brudgum och under inga omständigheter får ske snyggare än så här. Detta uppfattas som fadäser både i kvinnor liksom i herrarnas.

Korrekt skärpa som en gäst på en borgerlig vigsel

 • Som gäst på en borgerlig vigsel är generellt liknande, som i kyrklig vigsel. Ta din gäst ett bra exempel på den inbjudande, bara du inte överträffa detta.
 • Hos män är en kostym också ett säkert kort här. Men du kan också bära ett par jeans med en skjorta och jacka på en borgerlig vigsel.
 • Kvinnor är oklanderligt klädd i en festlig dräkt, pantsuit eller klänning.

Hur lägger jag mitt barn på ett bröllop på rätt sätt?

 • Barn kan inte vara chic nog både på magistraten och kyrkan. Oroa dig inte, är bruden också på en liten prinsessa inte avundsjuk, men tänk på alls föräldra stolthet som du bör ha till hands en andra klädsel om dina barn börjar gnälla, eftersom det skulle vara en vacker dag för alla deltagare!