Stålfälgar svartmålad - så lyckas s

Stålfälgar svartmålad - så lyckas s


Uppgradera En rostig stål hjulet igen.


Målning är en ganska svår sak, om det är att verkligen se perfekt. Inte för inte, det är en professionell för detta. Om du har någon erfarenhet av måleri, så skaffa dig i alla fall professionell hjälp finns till hands.

Så stålfälgar är målade svart

 1. Först och främst är viktigt, vad du har stålfälgar. Stålfälgar är målade, vilket innebär att den gamla färgen först måste tas bort för att senare lägger till nya färgburk.
 2. För att avlägsna den gamla färgen, det finns många metoder. Naturligtvis kan du spendera timmar med sandpapper eller liknande för att ta bort färgen, men denna metod tar inte mycket lång, men kan också orsaka för djupa repor som är synliga senare i svart målning. Det är därför lämpligt att använda sig av sandblästring. Återigen bör inte en bra SandblasterT köpas, utan snarare ett företag som är verksamt inom sandblästring, väljs. Ofta lackering i ditt område kan ge dig att ge mer information.
 3. Genom sandblästring färgen kommer att tas bort försiktigt och jämnt, vilket resulterar i en något grov, men optiskt jämn yta resultat. Denna fastighet är perfekt för målning.
 4. Se till att kanten är nu rost. Om så inte är fallet, måste rostskiktet avlägsnas genom ytterligare slipning eller sandblästring. Normalt är detta endast för att så kallade rost, som sitter bara på ytan.  02:12

  Rena fälgar - detta innebär att det kommer att fungera

  Vare aluminiumfälgar eller enkla stålfälgar, gör det inte alltid en av de skandalöst dyrt ...

 5. Nu stålfälgar kan målas svart. Vem fäster stor vikt vid kvalitet, bör det nu ge direkt till målare som målaren besitter inte bara nödvändig know-how, men har också kvalitet färger och tätningsmedel. Om du vågar steget själv, leta efter en lämplig fälg färg eftersom det är mer motståndskraftig mot stenskott.
 6. En klarlack appliceras därefter vad de stålfälgar dessutom tätar och skyddar mot stenskott.
 7. Nu dina stålfälgar är klar målade svart. Låt den torka dessa 48 timmar före montering.

För att undvika bubblor, droppar eller liknande skamfläckar på kanten, bör du aldrig göra så otränad person själva målningen. Målningen med pensel bör inte heller vara ett alternativ, eftersom ingen jämn och likformig yta skapas.

Ha kul målning.