Surfer look - frisyr och kläder i Beach Style

Surfer look - frisyr och kläder i Beach Style


Cool frisyr och casual klädsel - de viktigaste attributen för en framgångsrik surfare utseende.

 • Surfare och surfare gör med sin okonventionella, avslappnad och lite rebellisk look ständigt uppmärksamhet på stranden. Speciellt frisyr och kläder fånga ögat. Den något torrt hår med den blekta av solen hår tips blåser i, för att surfa viktigt, stark vind.
 • Surfer Boys imponerar med sina tonade torsos medan Surfer Girls vilja presentera sin bootylicious rumpa. Om du har också en någorlunda väl tonad kropp, de redan uppfyller ett av de viktigaste kriterierna för surfare utseende. Men bara med en cool frisyr och rätt surfa slitage, så kläder surfaren utseende, utseende är perfekt.

Beach stil i surfare leta efter mannen

 • Den frisyr av en ordentlig Surfer Boys är den första blickfång. Om du har vågigt hår, låt det så småningom av de bästa och ha det lite längre och lite rufsig. Se blekt tips på brun ut särskilt väl. Slät, svart hår passar bra med en "lockig-frisyr". Bär dem till exempel, kort och säkerhetskopiera lite längre. "Rumple" den övre håret efter torkning med lite hår vax. Om du är blond, har du naturligtvis det enklaste, eftersom de förkroppsligar stranden stil på ett naturligt sätt. Men "hårlösa frisyr", så den kala, ger en solbränd, välformat huvud, för en sexig look am Beach.
 • Skaffa knälång simma shorts med blommönster, eller i neutral khaki eller beige. Dessa är en absolut del av surfare utseende. Det är bäst att fråga i förväg vilka surfare varumärken är bara in och köpa en från en bra tillverkare av surf slitage.
 • Genom att välja nära toppar, såsom en muskel skjorta, eller bära dina surfshorts, en T-shirt med ett roligt tryck. Den övre delen av stranden stil kan verka dyrt och underhållas under några omständigheter, utan snarare utformas i andra hand utseende. Allt annat ser täppt. För vistelse på stranden bär "man" under dagen bäst ingen skal. Surfare pojkar vill slutligen imponera inte bara i vatten utan även på land.


 • Kläder: Rock - Styling Tips för Rockabillies

  Du älskar rock och rockabilly musik och vill gärna så ...

 • Vad skulle vara den surfare utseende utan de populära flip-flops? Lämplig Fußwerk för stranden stil är naturligtvis klart bekväma tå tofflor.
 • Sist men inte minst förutom den obligatoriska tatuering också foten smycken inte bör ignoreras. På marknader eller på Internet hittar du roliga, virka band som du bär runt anklarna eller handleder. Men innan du tar en klister tatuering, föredrar du att gå tatuering fritt. Surfaren-look ska inte agera äntligen ostliknande.

Beach stil i surfare leta efter kvinnan

 • Den Surfer Girl bär surfa föredrar naturligtvis en åtsittande string bikini. Men kvinnor gillar att surfa i de bekväma surfare shorts, som är knälång eller ens i en kortare version, med en speciell kvinna avdelning. Slitage på surfare shorts en bikini. Så du kan under dagen stannar vid stranden i avslappnad surfare utseende. Den perfekta kläder i surfaren utseende bör vara men bekvämt, men lite sexig.
 • Passar surfaren ser till dig om du har långt hår. Bär den öppna och lite rufsig. Vänligen lämna Plattång i lådan. Perfekt frisyrer är inte för surfare utseende. Rätt Beach Style bör förmedla enkelhet.
 • Som män ser kvinnor i flip-flops snygga och avslappnade. Leta efter speciella dammodeller. Du hittar det. I Internetbutiker eller affärer med särskilda behov Surfer
 • Slutligen, vi måste för den perfekta stranden stil i surfaren ser inte missa matchande smycken. Eftersom surfare och surfare vill sluta med en gång i Asien, har någon korall smycken eller färgade läder eller tyg band som bärs runt handlederna och / eller fotleder. För kvinnor, det finns också mycket vackra hängsmycken och ringar, till exempel, från kokosnöt trä.

Man eller kvinna, är surfaren utseende inte för perfektionister. Beach stil innebär avkoppling, glapp och frihet. Detta förmedlas av den otämjda hår och lite ovårdad klädstil. Shortsen ska inte ser strykas surfaren utseende. Rädda dig själv därför hårt arbete och bära dem tysta lite skrynkliga. Helt surfaren utseende är om byxorna på den bakre delen hänger ner lätt. Alla lite vild och sexig! För optimal Beach Style stor insats är inte nödvändigt. Icke desto mindre kan den obligatoriska sex appeal inte saknas. Det är bäst att vara en surfing video från Internet, ladda ner och inspireras av så upproriska, sexiga simmare.