Svart nylonstrumpor sexig och elegant stil - Tips

Svart nylonstrumpor sexig och elegant stil - Tips


Nylon är eleganta och sexig på samma gång.


Svart nylonstrumpor är länge ingen hemlighet av modemedvetna kvinnor mer. De har etablerat sig som en integrerad del av modevärlden. Inte minst eftersom de erbjuder flera fördelar: De är sexiga, utan att alltför stark, handla ogudaktigt och ändå elegant.

Nylon är ofta förväxlas med strumpbyxor

Nylonstrumpor är strumpor gjorda av polyamid, som kallas nylon eller Perlon. Skilj mellan nylon och har "riktiga" nylon. Som första riktiga nylon strumpor denna typ hänvisas till, som firade sina framgångar efter kriget.

 • Nylons innehåller ingen spandex och kommer inte att bli elastisk. Den skimrande material är bra och höjer benet små rynkor. Dessutom fanns det ingen tidigare strumpbyxor - så är klassiskt strumpor. De klassiska Nylon har en söm som löper över hela ryggen. Sorten skull finns det nu modeller utan söm. Eftersom produktionen är dyrt och komplicerat, det finns verkliga Nylons bara inom specialhandel.
 • Eftersom tights består till stor del av nylon, vilket ytterligare har förbättrats med elastan, är idag inte längre en skillnad mellan de två varianterna. Men om du letar efter den klassiska versionen, bör du vara uppmärksam på begreppet "riktiga" nylonstrumpor. Ett högt pris är en indikation: De verkliga nylonstrumpor kosta mellan 20 och 50 €.
 • Moderna strumpor finns som tights eller strumpor. Variera burk i ogenomskinliga och graden av slöhet. Andra alternativ ger olika mönster. Från sy diamanter och målade band, är allt möjligt. Så det är inte tråkigt dig.


 • 01:47

  Party Outfit - Tips för en sexig look

  Du vill sticka ut på nästa fest med en sexig styling? I denna ...

Du bör undvika styling svarta strumpor

 • Shiny Strumpbyxor utöva en särskild vädjan. Men du måste vara medveten om att tillämpa glans. Om du väger några kilo för mycket, eller är missnöjda med benen, bör du lita på matt strumpor.
 • Även när mönster försiktighet: Stora mönster fortsätta. Om du är överviktig bör du undvika. Om du har slanka ben, bör du hålla dig borta från finmaskiga strumpor.
 • Ett problem med svarta tights är att kläderna kan vara visuellt kom om berget är också mörk. Därför Använd inte för många andra svarta kläder.
 • Om du väljer strumpor, är det viktigt att det inte ses i vissa situationer. Kjolen bör vara tillräckligt lång så att sömmen är inte lyser tillbaka på arbetet eller andra formella tillfällen. Om du går ut och vill ha en något oseriöst, kan du dela en snabb titt på "misstag".
 • En absolut no-go är laddering och sprickor. Även om dessa är giltiga i berg kretsar som onda och sexiga, men de är olämpliga i andra kretsar. Det är därför lämpligt, särskilt på kontoret för att ha en reserv strumpbyxor gör.

Att styla sexiga nylonstrumpor

 • Sexig och flott, fungerar den när stump byxor på baksidan av benet har en söm. Detta kan tyckas provocerande, så det är särskilt viktigt att välja när man väljer sådana strumpor ädla kläder. Kjolen bör vara knälång. En chic dräkt är perfekt för denna look. Kombinera outfit med snygga svarta pumps.
 • Ljusa färger är ett utmärkt komplement till mörka strumpor. En vibrerande röd passar bra och ser sexig och självsäker.
 • Är det inte möjligt att kombinera ljusa kläder, tillgång till en ljus halsduk eller färgade tillbehör. Väskor, bälten och smycken är bra val.
 • Så outfit är mer elegant, är det viktigt att anpassa i enlighet med resten av utseendet: håret tillbaka ser flott, röda målade naglar sexig.

Sexiga strumpor med mönster

Har outfit du Trist, tillgång strumpor med färgade mönster. Det finns till exempel svarta nylonstrumpor med röda prickar eller band.

 • Inkluderar mönster andra färger, kan du spela med det. Om de svarta strumpor har röda prickar till exempel, kan du (i förekommande fall) välja några röda tillbehör därefter.
 • Om du väljer ett mönster på strumpor, är det viktigt att hålla jämna steg med resten av outfiten tillbaka. Alltför många mönster kan vara förvirrande och rörig. Den slående strumpbyxor, den enklare resten av outfit, är en regel.
 • Vilket mönster du väljer beror på din figur. Mönster som sträcker sig längs, gör, liksom fina mönster, en smalare ben. Cross och grov mönster vidga det visuellt.
 • Med mönstrade strumpor till din verksamhet kan variera kraftigt. Girly mönster kan du lysa i en Lolita titta, diamantmönster spela med ärliga klichéer, blommönster ser feminin. Fatta denna tenor i resten av styling och understryka det.

Om du (kombinera ingen laddering, något ljust i outfit, inte alltför korta kjolar, elegant hår, etc.) dessa punkter i åtanke, är du på den säkra sidan. Låt fantasin flöda.