Sy tyg blommor själva

Sy tyg blommor själva


Tyg blommor är lätt att sy själv.

Tyg blommor - lite arbete, stor effekt

 • Med tyg blommor, kan du krydda upp inte bara enkla kläder, men också göra vackra tillbehör såsom broscher, barrettes eller pannband och spännen.
 • Även ditt hem kan vara snabbt och enkelt dekorera med tygblommor - till exempel som en fjäderliknande tillämpning av enkel kuddöverdrag eller dekorativt stilleben i vasen.
 • Tyg blommor är också underbart att använda tyg klipp. Stora effekter kan uppnås genom att kombinera olika material.
 • Form och färger kan vara sig själv helt skräddarsy och sätta ihop - och som gillar något mer glamorösa, kan dekorera sina tyg blommor efter att sy även med pärlor, strass, paljetter eller fjädrar.

Sy dekorativ rosenblad gjorda av tyg själv

 1. Först måste skära materialet för rosenblad. De behöver varje tyg blomma, tre remsor av tyg med rundade smala kanten, ett rektangulärt tygstycke som har ungefär två gånger bredden av remsorna och ett kronblad. De enkla former kan lätt spela in dig själv och använda det som ett mönster. Du kan också i samma proportion också lätt öka eller minska de delar och på så sätt alla arrangemang av tyg blommor.  01:22

  Göra flower power kostym själv - hur det fungerar

  Bland de mest färgstarka karneval förklädnader till en av de 70-talet hippien i ...

 2. Nästa, vik enda remsa av tyg längs varje gång i mitten och fixera den med stiften.
 3. Rektangeln är vikta hörn till hörn för att bilda en triangel, sedan som triangeln igen halveras, så att en liten triangel bildas och även nålas med nålar.
 4. Nu individuella tygstycken för hand - ihopsydda - på ca 1 cm sömsmån. Trådändarna förblir lösa.
 5. De lösa trådändarna därefter åt så att ruffles ämnet. Därefter de lösa ändarna sys.
 6. Den resulterande blomknopp av din tyg blomma och kronbladen kommer nu att införas i varandra och sys ihop. Helt naturligt påverka din tyg blommor om du vända på toppen av något och sy något förskjutna utåt.
 7. Slutligen är det enda arket sys till blomman och blomman kan fortfarande vara fast eller broderas med dekorativa element.
 8. Klar.

Ha kul att sy tyget blommor - så enkelt stora tillbehör kan utformas av dig!