Sytråd gardin ogenomskinlig - hur det fungerar

Sytråd gardin ogenomskinlig - hur det fungerar


Gardiner, färgerna för att välja

String gardin i vardagsrummet

 • Om du vill infoga en sträng gardin i lägenheten, kom ihåg att en enkel sträng gardin är inte ogenomskinlig. Han verkar avslappnad och enkel, och trådarna kan snurras av vinden under sommaren.
 • Har strängen gardinen äro många boningar som är ungdomliga modern inredning. Om din lägenhet är inredd i gammal tysk, inte gardinen inte passar särskilt väl.
 • För att få en String gardin ogenomskinlig, måste du ställa in ett antal sträng gardiner över andra. Detta kan emellertid också ta ljushet av gardinen. Du kan få String gardin antingen ogenomskinlig i färg, eller ta olika färger som passar ihop harmoniskt.
 • Lägg också märke till när de köper att gardinen passar perfekt med ditt hem. Du bör också se till att gardinen inte är för kort eller för lång. Därför bör du mäta endast en gång, vilken typ av längd du behöver och hur många meter i bredd du behöver.
 • Du måste också mätningar av bredden på fönstret för att få en gardin band i denna längd. Detta du behöver för att få gardinen ogenomskinlig.


 • 03:27

  Gardin sig sy - Instruktioner

  Ha en trevlig gardin du kan sy enkelt själv. Den bekväma och ljus ...

Sytråd gardin ogenomskinlig

 1. För att få String gardin ogenomskinliga, behöver du tre stycken tillsammans sy något förskjutna. Du kan välja om du vill göra gardinen svartvitt eller färgglada själv.
 2. Om gardiner förses med gardinkrokar, måste du ta bort på alla gardiner. För att kunna sy gardiner väl, annars skulle du överbelasta maskinen och ser annars mycket tjock.
 3. Så du inte halkar gardiner, bör du fixa dem med pinnar. Sätt i stiften i det så att du kan ta bort den efter eller innan sömmen igen.
 4. Det är bäst att sy tre gardinerna tillsammans med en ny gardin tejp. Denna gardin tejp Du kan senare förses med gardinkrokarna så att du kan ansluta till ditt fönster eller din gardin bar.