Ta ett lämplighetsprov som rör hälsa och sjuksköterska - han kommer att lyckas

Ta ett lämplighetsprov som rör hälsa och sjuksköterska - han kommer att lyckas


I vårdhem sjuksköterskor blir allt viktigare.

Förbered dig för allmänna frågor i lämplighetsprov

Oavsett din träning, bör du arbeta för att förbättra sina intellektuella färdigheter och grundläggande färdigheter som matematik eller skriva stadigt. Att vara i en rekryteringstest eller i yrkesutövningen har inga problem.

  • Allmän utbildning lönar sig. Undvik dock att fakta memorera, men du kommer att hitta ämnen som intresserar dig också. Den nya kunskapen kommer således att förbli mycket längre i minnet. Populära områden är politik, kultur, geografi och naturvetenskap. Läs dagligen för att hålla dig uppdaterad.
  • Försök att regelbundet kontrollera huruvida tidning, icke-fiktion eller fiktion spelar ingen roll. Genom att läsa inte bara ditt ordförråd och din stavning och grammatik färdigheter tränas, kan de också kommunicera bättre i skrift. Öva dessa inkluderar klassiska övningar, eftersom de är kända från IQ-test: analogier, synonymer, främmande ord och ingresserna. Låt en vän läsa en novell du skriver. Så svagheter i skriftlig stå klart att du kan stärka riktade.
  • Låna matematiska böcker för skolan och återanvända den grundläggande aritmetiska operationer, brott och procentuell beräkning. Du kommer att hitta många övningar för utbildning.
  • Efter utbildning som en hälso- och sjuksköterska en potentiell arbetsgivare kommer också att testa din personlighet. Å ena sidan, för att ta reda på om du är lämplig för företaget, å andra sidan, för att kontrollera om du har den nödvändiga personliga egenskaper. För detta ändamål, ska du återigen visualisera din motivation: Varför valde du detta yrke? Vad är dina förväntningar? Varför är du särskilt lämpade? Lista styrkor som gör dem. Är du som särskilt elastiskt eller är särskilt bra på att hantera kritiskt sjuka patienter?


  • Sysselsättning test: Tull bättre service - så förbered dig

    Om du vill starta en lärlingsutbildning i tullen, kommer du till en ...

Uppdatera expertis som hälsa och sjuksköterska

I den tekniska delen kan du förbereda enklaste.

  • Titta på dina tränings dokument samtidigt. Borsta upp på medicinska termer och gå typiska situationer från det dagliga arbetslivet igen genom. Titta på behoven hos din blivande arbetsgivare att slutföra och eventuellt bristande kunskap.
  • Också på koncentrationen, kommer det i din valda karriär. Öva hemma, för att göra dator uppgifter i tid. Kontrollera din förmåga att koncentrera sig. Stress i hemmet eller med en partner, fysiskt obehag, bristande självdisciplin eller externa distraktioner kan ha en negativ effekt. Läs kanske stärka andningstekniker som kan hjälpa dig att bättre hantera stress.
  • En viktig del i ett anställningsprov för framtida hälsa och sjuksköterska kontrollerar observation. Här måste du beskriva till exempel bilder av händer. Gästerna kan träna denna "gåva" genom att hålla en tidskrift och skriva om här, som kassör, ​​brevbärare eller lärare var klädd. Om du vill veta mer om känsla för detaljer.