Tyvärr, trots relation - Tips

Tyvärr, trots relation - Tips


Sorg kan delas i en relation - eller dela relationen.

Var ledsen och relation

  • Kommer du ihåg den tid då du och din partner var nyförälskade? Ingenting kunde angripa denna känsla. Även i mycket stressiga situationer uppväger svävande känsla av lycka. Med tiden, men återgår hela sortimentet av din känsla av spektrumet. Negativa känslor kan bli dominerande igen.
  • Om en akut känsla av sorg är dominerande, så du bör ställa dig frågan om det är en icke-specifik mening eller om du kan ansluta denna känsla med en särskild händelse. I det senare fallet, kan du dra i din relation makt för att bearbeta sorgen av denna händelse. I det andra fallet, om du känner dig ledsen synes utan konkreta skäl till detta redan svårare.
  • Orsaker till en icke-specifik känsla av sorg kan vara: Tillkännagivandet av en depression. I detta fall bör du söka psykoterapeutisk hjälp. Men självklart kan också vara ett allmänt missnöje med din nuvarande situation i förgrunden. Dessutom bör du kunna prata i er relation.

En motvikt till partnerskapet

  • Om vi ​​tänker på våra känslor på olika pelare som stöder det, bör ett sådant förhållande vara en av flera pelare och aldrig den enda. Det är för mycket att begära att en person kan göra dig lycklig. Snarare är det viktigt att du kan vara lycklig utan din partner och kan föröka sig denna känsla med din partner. Så gör ditt val ur en motvikt för sorg: en hobby, underhålla dina vänner och också lära sig att njuta av tid med dig själv.
  • Förhållande organ för att vara relaterade till varandra. Prata om dina känslor. Försäkra dig om att ingen får skuld. Ingen människa är ensam ansvarig för de känslor av en annan.


  • Av medkänsla tillsammans - så du prata med din partner

    Det kan finnas många anledningar till att du hittar en partner attraktiv. Synd ...

  • Skriv dina känslor på och arbeta med din partner, vänner, familj och eventuellt en psykolog, i vilka situationer denna känsla inträffar, och hur man kan acceptera det och släppa taget.

Lycka till med uppbyggnaden av starka motvikter till sorg och lycka till ditt partnerskap.