Uppskatta mynt - så du bör ta det

Uppskatta mynt - så du bör ta det


Myntet storlek kan bestämmas noggrant!


Innan du säljer gamla, förmodligen värdefulla mynt, vara säker på att få en utvärdering av exakt. Annars riskerar du att uppnå en alltför lågt pris.

Så låt din mynt värde

  1. Innan du får en utvärdering av dina mynt, bör du ta reda på vilket år de är. Ta ett förstoringsglas och titta på exakt mynt. Tillverkningsåret är antingen stämplat på myntet eller kanten av myntet.
  2. I grund och botten är mynt av guld, hög kvalitet, mynt silver. Ställ. Med ett förstoringsglas ordentligt, vilket material är mynten
  3. Bestäm mynta mynten. För tyska mynt är en "A" för Berlin, "B" för Hannover, "C" för Frankfurt, "D" för München, "E" för Muldenhütten och Dresden (här, en skillnad beroende på produktionsåret), "F" står Stuttgart, "G" för Karlsruhe, "H" för Darmstadt och "J" för Hamburg.
  4. Nu kontrollera präglingen av mynt. Samtidigt de nya euromynten är också överlägsen den tid efter att de har importerats.    Sälj mynt och guldmynt - hur det fungerar

    Har du några gamla mynt eller ens guldmynt hemma och vill dessa pengar ...

  5. Fortsätt försiktigt till med dina gamla mynt. De förlorar sitt värde om de repas, skadade och slitna.
  6. Du kan bestämma värdet på dina mynt exakt genom att låta den uppskatta av en expert. Detta kommer dock att kosta en del pengar. Du ska veta att det finns mynt av olika storlekar och de är gjorda av olika material. Dela. Fackmannen med, varifrån föds i mynten och annan information som du redan har räknat ut Visst han kommer att ha svikit det exakta värdet på kort tid och du inte riskerar att mynt för att sälja under deras verkliga värde.