Vad är en sparavtal?

Vad är en sparavtal?


Byggnaden samhälle för eget hem

Vilka egenskaper stående bygg besparingar

Frågan om vad som är en sparavtal, kan besvaras enklast genom de olika egenskaper för att bygga besparingar förklaras.

  • I princip gäller med ett sparavtal, även förkortat BSV till en byggnad samhälle, det finns ett kontrakt i princip två delar. Den första delen av kontraktet är ett sparavtal och den andra delen består av ett låneavtal valfritt byggnaden samhället om vill använda en byggnad lån.
  • Den BSV erbjuds av många hypoteksinstitut i Tyskland och ofta erbjuds av banker, som samverkar med respektive bygga samhället i kompositen. Bygg besparingar kan både tjäna rena besparingar och kombinationen av besparingar och en efterföljande finansiering.
  • Den BSV är särskilt lämplig när spararna är säker på senare för att köpa en fastighet eller byggnad. Eftersom främst bygga besparingar är avsedd att innefatta både de senare insättningar och de gynnsamma bygglån i en fastighetsfinansiering.

Vad är det förfarande vid Building Societies

Spararna bör inte bara ta itu med frågan om vad som är en byggnad lån, men kontrollera innan avtalet ingås med hjälp av det vanliga förfarandet.Dra avtal besparingar - så det kommer att fungera

Det finns i princip två gånger på vilken byggnad samhället sparavtal i ...

  • Det är viktigt att veta att en BSV inte får användas för spontan fastighetsfinansiering. Eftersom kontraktet måste köra minst 18 månader, i allmänhet genom den så kallade minimi sparande innan det mjuka lånet kan betalas ut.
  • Den grundläggande sekvensen ser på samhällsbyggandet från så att kunden tecknar avtal, initialt för att betala avgifter till kontraktet. Spar avgifter betalas månadsvis och regelbundet eller oregelbundet. När BSV har nått en viss godhetstal efter en viss tid, resultaten från att spara tid och pengar, kan spark få spar lån, som han inte är skyldig. Han tar bygglån att slutföra, kommer detta att återbetalas i det följande månatliga amorteringar plus ränta.
  • I samband med samhällsbyggandet, bör du också hänvisa till de kostnader som kan komma till dig. Å ena oftast faller till en försäljningsavgift som "laddad" med de första sparränta. Dessutom, naturligtvis, ränta ska betalas när samhällsbyggandet lån kommer att fattas senare för att slutföra. Å andra sidan kan många sparare erhålla statliga medel, såsom huset bonusen.