Varför det är OK att aldrig, aldrig, aldrig vara vänner med en ex

Varför det är OK att aldrig, aldrig, aldrig vara vänner med en ex

Uppköp suger. De är smärtsamma, utmattande och plågsamt utmanande. Oavsett vad någon säger till dig, är det svårt att gå från fnittrar och cuddles till noll kontakt och tafatthet. Den gå till kliché efter uppbrottet är att säga, "Vi kan fortfarande vara vänner." Ibland, totalt, kan du. Men ibland det är bara inte i korten. Sanningen är att tanken på att vänner med någon som du en gång var kär i är inte bara skrämmande, men förvirrande.

Jag är för närvarande utkommit ett uppbrott, upplever min första riktiga hjärtaavbrott. Efter nästan två år av att vara i en on-och-off förhållande, min ex-pojkvän och jag slutligen kallas det avslutas en vecka sedan. Den sista droppen, den sista adjö. Att låna ord drottningen av uppköp, fröken Taylor Swift, "Vi är aldrig, aldrig, aldrig, bli ihop igen. Som någonsin."

När min ex-pojkvän gjorde slut med mig via telefon, avslutade han samtalet med att säga, "Jag skulle ändå vilja vara vänner." Och i svar, jag lade på luren.

Det finns de breakups som är skonsamma och ömsesidig och smärtsamma på ett hanterbart sätt och det finns de som ... är inte det. Först av allt, det är okej att inte vilja vara vänner med en före detta, eller någon för den delen. Vem bryr sig om du inte kan komma med en specifik anledning till varför du vill avstånd. Valet är ditt. Ditt hjärta och sinne är i behov av lagning och har utrymme kommer att ge dig tid att tänka och besluta om du vill börja en ny vänskap.

Inte allt varar för evigt, och det inkluderar relationer. Om du är i ett förhållande med någon, är chansen att du kommer att bryta upp. Och det är okej! Vi kan bryr sig mycket om en person, men vi kan känna oss växer isär och går i olika riktningar. Det är när du både inbördes överens om att det är bäst att gå din skilda vägar eftersom förhållandet har gjort sitt.

Tags: