Victorias Secret nya tillägg till affären låter fantastiskt

Victorias Secret nya tillägg till affären låter fantastiskt

Att hitta en signatur doft är knepigt affärer - och med så många alternativ att välja mellan, kan det vara svårt att hitta Lyckligtvis "den." Är Victorias Secret här för att hjälpa.

Från och 6 oktober, är underkläder företaget lanserar VS Fantasies Fragrance Studio: En i butiken "station" som gör det möjligt för konsumenter att mixa och matcha Victorias Secret underskrift kropps dimma till sina hjärtans lust. Upptäcka den perfekta combo av blommor / kryddig / woodsy / felfri har aldrig varit enklare: Tillsammans med alla sina försökt och sant dofter, varumärket även introducerar fem nya dofter för shoppare att experimentera med - och vi är helt förälskad .

Ett foto postat av Victorias Secret (victoriassecret) okt 4, 2015 07:01 PDT

"Doften Studion handlar om att para och skapa något nytt som är unikt din," VP för produktutveckling Mark Knitowski berättade Cosmopolitan. "Det handlar om att spela för att göra olika dofter för olika sinnesstämningar."

Ibland vill du kunna blanda upp det utan att förirra sig alltför långt från dofter du tycker om; och skiktning dofter är det perfekta sättet att ge en ny doft ett försök. Även om du inte kan faktiskt köpa blandade versioner av kroppen dimma, kan shoppare testa flera dofter på pappersläskpapper (eller, naturligtvis, på huden) och se vilka kombinationer de gillar bäst innan de bestämmer sig. Dofterna är allt rimligt prissatt, och som syftar till att koppla ihop perfekt ihop oavsett combo du väljer. Oavsett om du är mer av en kärlek stava eller Coconut Passion flicka, är världens ditt ostron.

Tags: