WhatsApp: skicka bilder - hur det fungerar på iPhone

WhatsApp: skicka bilder - hur det fungerar på iPhone


Var varierande aktiv med iPhone

Skicka bilder enkelt

 1. Låsa upp iPhone och knacka det till ansökan WhatsApp. Denna ledighet inom kort att uppgradera och sedan ladda ett nytt meddelande eller använder ett befintligt samtal på.
 2. Välj sedan textrutan, på pilen och välja i menyn som visas på posten "Foto od. Spela in video". Välj sedan lämplig scen från, håll fast och tryck på "Use". Observera att med kommandot select redan sändning startas.
 3. Behöver du ta bilder inte bara, men dessa har varit lägre än bilder, väljer i menyn ovan den andra punkten "Välj från albumet". Sedan kan du redan välja mellan de befintliga bildfiler och skicka dem.

WhatsApp använda klokt

 • Har du någon Internet schablonbelopp, så du bör titta efter när du arbetar med WhatsApp att du bara skicka bilder när du är ansluten till ett trådlöst nätverk. Annars kan bli dyrt ibland, som ett MMS för kommunikationen.
 • Eftersom överföringen av data att använda utvecklaren av appen, internet-anslutningen på din smartphone, så att du kan läsa och skriva meddelanden om du bara har fått det. Men saknar detta, så att du kan fortsätta att läsa SMS kan eftersom detta är en annan anslutning används.


 • 02:14

  WhatsApp: Det går inte att skicka bilder med iPhone - Vad ska man göra?

  Om du äger en iPhone och använda den som ett foto eller kamera, kan du ...

 • Vill du vara säker på att du under din vistelse utanför Wi-Fi-nätverk, så väljer i inställningarna, välj "General" och sedan "Network" för att inaktivera värdet i "Mobildata". Ett transmissions stoppas sedan.